Συνελήφθη παλιός ποδοσφαιριστής της Δόξας Μεγαλόπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη παλιός ποδοσφαιριστής της Δόξας Μεγαλόπολης, τον οποίο καταζητούσαν με διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αλλά και για ληστεία στην Alpa Bank Μεσσήνης.

Πρόκειται για τον επονομαζόμενο «φτερωτό Μαραντόνα» – Είχε διαφύγει στην Αλβανία μετά από ληστεία που είχε διαπράξει σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου όπου είχε αφήσει και σημείωμα προς την ΕΛΑΣ, όπου παραδεχόταν την εμπλοκή του στη δολοφονία

Στο νοσοκομείο των Τιράνων νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Αλεξαντερ Μάτα, ο καταζητούμενος από την ελληνική αστυνομία ως ο δεύτερος εκ των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Μάτα μαζί με έναν φίλο του έπεσε σε ενέδρα μελών αντίπαλης συμμορίας τα ξημερώματα στο χωριό Πόρο της Αυλώνας, στη διάρκεια του οποίου ο ίδιος τραυματίσθηκε, ενώ ο φίλος του, ηλικίας 22 ετών σκοτώθηκε. Ο 32χρονος Μάτα, που έχει το προσωνύμιο  “Φτερωτός Μαραντόνα”-  συνελήφθη λίγο αργότερα από την αλβανική αστυνομία.

Το σημείωμα προς την ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου:

“Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα”, ανέφερε ο δολοφόνος υπογράφοντας ως… “Φτερωτός Μαραντόνα”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: protothema.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο