Αρκαδία: Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο στην εθνική οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας

Πάγωσαν οι πυροσβέστες στην παλαιά εθνική οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας στην Αρκαδία. Μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα αγνώστων στοιχείων. “Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας” λέει η αστυνομία. Αποκλεισμένο το σημείο από αστυνομικούς που προσπαθούν να μαζέψουν στοιχεία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού ενός νεκρού ατόμου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, στο 1ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μεγαλόπολης – Καλαμάτας, στην Αρκαδία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην είσοδο της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία και το νεκρό άτομο βρέθηκε στη θέση του οδηγού, φέροντας καθολικά εγκαύματα.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται να φθάσει στο σημείο και ιατροδικαστής. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, που προσπαθούν να μαζέψουν στοιχεία για την επίλυση του μυστηρίου.

Το Ι.Χ. υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 1ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Μεγαλόπολης – Καλαμάτας. Στην επιχείρηση της κατάσβεσης συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τραγικό δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Ακόμα από την αστυνομία δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα από τα δύο ενδεχόμενα. Γίνεται προσπάθεια να αναγνωριστεί η σορός ώστε να αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ της υπόθεσης.

newsit.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:25

Δερβένι Κορινθίας | Ένα χωριό δίπλα στο κύμα με κρυστάλλινα νερά

Το Δερβένι είναι παραθαλάσσιο χωριό - κωμόπολη της Κορινθίας...

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...
Μετάβαση στο περιεχόμενο