Θανατηφόρα πρόσκρουση για 50χρονο στην επαρχιακή οδό Κρεστένων-Ανδρίτσαινας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες το μεσημέρι ένας 50χρονος άνδρας στην περιοχή της Τρυπητής, ύστερα από την εκτροπή της δίκυκλης μοτοσικλέτας του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

 

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Κρεσταίνων – Ανδρίτσαινας στο ύψος της διασταύρωσης Τρυπητής, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο άτυχος, Αντώνης Αργυρόπουλος του Αργυρίου, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το μηχανάκι του να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε στύλο περίφραξης ιδιωτικού αγροτεμαχίου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο άτυχος αναβάτης να βρεθεί νεκρός λίγη ώρα αργότερα από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος αντιλήφθηκε το τροχαίο και κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Για τον άτυχο Αντώνη Αργυρόπουλο, όμως ήταν ήδη αργά, αφού οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 50χρονου άνδρα θα διαπιστωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή.

Ζούσε στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», ο άτυχος άνδρας, ζούσε μόνιμα με την οικογένειά του στην Αθήνα όπου εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας. Μαζί με την μία από τις δύο αδελφές του, είχε βρεθεί στον τόπο καταγωγής του, προκειμένου να κάνει την συγκομιδή του ελαιοκάρπου και ύστερα θα επέστρεφε και πάλι στην Αθήνα. Ωστόσο, η μοίρα είχε σχεδιάσει άλλα για τον άτυχο άνδρα, αφού χθες το μεσημέρι έχασε την ζωή του εντελώς ξαφνικά.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος Αντώνης Αργυρόπουλος του Αργυρίου, είχε στα μελλοντικά του σχέδια να επιστρέψει και πάλι στον τόπο καταγωγής του ενώ τραγική ειρωνεία είναι πως πριν από ένα περίπου χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποστεί και πάλι ατύχημα με το μηχανάκι του στην περιοχή της Ζαχάρως, ένα ατύχημα που τον είχε κρατήσει νοσηλευόμενο αρκετές ημέρες στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Αυτή τη φορά, έμελλε να είναι η τελευταία, για τον άτυχο άνδρα, ενώ η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην μικρή κοινότητα της Πλατιάνας, που παρότι ζούσε στην Αθήνα, αρκετοί τον γνώριζαν και έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια.

 

patrisnews.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο