Συνελήφθησαν 5 άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κορινθία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Κορινθία. Κατασχέθηκαν έξι (6) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρήματα.

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, προχθες (4.12.2015) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 46, 47, 48 και 55 ετών, αντίστοιχα, καθώς και μία (1) 24χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου-καφετέρια, ιδιοκτησίας του 47χρονου και με προσωρινά υπεύθυνη την 24χρονη, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν έξι (6) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», την διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στα άλλα τρία (3) άτομα.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν οι ανωτέρω υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των -185- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

φωτό αρχείου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο