Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Εύζωνα Σπύρο Θωμά (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με όλες τις στρατιωτικές τιμές κηδεύτηκε στην Πάτρα ο άτυχος Εύζωνας

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού, οι γονείς, ο αδελφός, οι φίλοι και οι συναθλητές του Σπύρου Θωμά  είπαν το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Εύζωνα που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης. 

Η κηδεία του Σπύρου Θωμά έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου της Πάτρας με όλες τις τιμές που αποδίδονται σε εν ενεργεία στρατιώτη και δη υπηρετούντος στην  Προεδρική Φρουρά.

Ο 24χρονος άτυχος Σπύρος Θωμάς κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των υπολοίπων στρατιωτών, την ώρα που είχε κληθεί για να δώσει το «παρών» στο βραδινό προσκλητήριο, στην Προεδρική Φρουρά. 

Ο άτυχος Εύζωνας πραγματοποίησε την πρώτη σκοπιά του στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τις 13:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια επέστρεψε στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς.

Αργότερα, πραγματοποίησε και την επόμενη βάρδια του στον Άγνωστο Στρατιώτη από τις 19:00 έως τις 20:00 το απόγευμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό,  επέστρεψε από την σκοπιά του στις εγκαταστάσεις της Προεδρικής Φρουράς, χωρίς να αναφέρει κάποια ενόχληση και έπεσε να κοιμηθεί.

Αργότερα, περίπου γύρω στις 10μμ, οι συνάδελφοί του επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν για να παρουσιαστεί στο βραδινό προσκλητήριο. Ο άτυχος στρατιώτης σηκώθηκε κανονικά από το κρεβάτι του, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε.

Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. 

Ο Σπύρος Θωμάς ήταν επί πτυχίω φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του πανεπιστημίου της Πάτρας και αθλητής του μπάσκετ. 

protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο