Ξεκινά σήμερα η δίκη της «μαύρης χήρας» του καπετάνιου, δηλώσεις Κούγια

pna.gr

Στα δικαστήρια Ναυπλίου είναι προγραμματισμένη για σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2019, η εκδίκαση της υπόθεσης της Δήμητρας Βούλγαρη, η οποία είχε αναβληθεί μετά από αίτημα των δικηγόρων στις 30 Ιανουαρίου.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/k820QL5Vls8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η χήρα του καπετάνιου κατηγορείται ότι σκότωσε στην Κοιλάδα τον 42χρονο σύζυγό της, Θανάση Λάμπρου, στην αυλή φιλικού τους προσώπου τον Δεκέμβριο του 2014.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη, σήμερα, Δήμητρα Βούλγαρη – Λάμπρου είχε ομολογήσει μήνες μετά την τέλεση του εγκλήματος, το καλοκαίρι του 2015.

Στην κατάθεσή της τότε, που είχε διαρκέσει 16 ώρες, τελικά «έσπασε», αφήνοντας πίσω την υπερασπιστική της γραμμή περί «καλοστημένης εμπλοκής» της στη δολοφονία.

xhrakapetanioy

Η ίδια νωρίτερα έλεγε στους αστυνομικούς ότι πρέπει να ψάξουν «αλλού τον δολοφόνο», υποστηρίζοντας ότι η σωματική της διάπλαση δεν θα της επέτρεπε να διαπράξει το φόνο του συζύγου της.

Η δίκη της ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2016, διαρκώντας έναν μήνα. Στην πρότασή της, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, περιέγραφε την Δήμητρα Βούλγαρη – Λάμπρου ως άτομο «ψυχρό, εγωπαθές και φιλάργυρο, που επέδειξε ιδιαίτερη σκληρότητα επιφέροντας τον θάνατο του μόλις 42 ετών συζύγου της και πατέρα της μόλις δέκα ετών κόρη τους».

Το Μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης έκρινε ένοχη την χήρα για την δολοφονία του άντρα της και της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πάλι στη φυλακή όπου κρατείται μέχρι σήμερα.

Πηγή: Αργολικές Ειδήσεις

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο