Παιδί στο Ναύπλιο παραλίγο να χάσει τη ζωή του από πτώση – Το επανέφεραν υπάλληλοι φαρμακείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα μικρό αγόρι που περπατούσε στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας στο κέντρο του Ναυπλίου την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 το απόγευμα, για άγνωστο λόγο στην διασταύρωση περίπου με την οδό Ναυαρίνου έχασε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την ισορροπία του και έπεσε στο οδόστρωμα.

Το μικρό παιδί ηλικίας 12-13 χρονών εξαιτίας της πτώσης, έφραξε η αναπνοή του με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και προς ώρας να μην δείχνει σημάδια ζωής.

Για καλή του τύχη δυο κοπέλες υπάλληλοι του Φαρμακείου Καπόγιαννη που βρίσκεται στο σημείο και μία ανειδίκευτη γιατρός έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και επανέφεραν το αγόρι στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί και με την συνοδεία της μίας εκ των δυο υπαλλήλων του φαρμακείου μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Ναυπλίου, σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού στην Αθήνα αργά το βράδυ, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής και είναι καλύτερα στην υγεία του.

argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο