Αργολίδα: Συναγερμός στη Νέα Κίο για αυτοκίνητο που έπεσε στο ποτάμι (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συναγερμός στην Πυροσβεστικής του Άργους το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου καθώς από τηλεφώνημα υπήρξε πληροφορία για πτώση αυτοκινήτου στο ποτάμι Πάνιτσα της Νέας Κίου στην Αργολίδα.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση με οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του οχήματος, ενώ η πληροφορία έκανε λόγο πως εντός του αυτοκινήτου υπήρχε άνθρωπος.

 Από την Πυροσβεστική έγινε επιχείρηση για να προσεγγίσουν το όχημα που βρέθηκε με αναμμένα τα φώτα στην κήτη του ποταμού Πάνιτσα. 

aytokinito potami2

Τελικά υστέρα από την επιχείρηση των πυροσβεστών με κατάλληλο εξοπλισμό και τον έλεγχο που διενήργησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν βρέθηκε κάποιο άτομο, ενώ οι ερευνες συνεχίζονται μήπως ο επιβάτης του οχήματος παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού.

 Συμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το όχημα ανήκει σε γιατρό από το Άστρος και γίνονται προσπάθειες για να επικοινωνήσουν οι υπηρεσίες με έστω και συγγενικά του πρόσωπα για διαπιστώσουν τι ακριβως έχει συμβεί και αν ο άνθρωπος έχει δώσει σημεία ζωής. Τελικά σύμφωνα με νεότερα στοιχεία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εντοπίστηκε, στο Άργος και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά την πτώση του στο ποταμι εγκατελειψε το οχημα και κατευθύνθηκε στο Άργος όπου και εντοπίσθηκε από την αστυνομία έπειτα από επικοινωνία με την σύζυγό του

argolikeseidhseis.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο