Παλαιοβαρβάσαινα | Έκλεψε παντοπωλείο, καφετέρια και από οικία χρήματα κοσμήματα αλλά και το αυτοκίνητο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δράστης είναι ένας 30χρονος αλλοδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. Από το παντοπωλείο πακέτα τσιγάρων αξίας (3.000) ευρώ, και το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Από την καφετέρια το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ μέσα από την ταμειακή μηχανή.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τρεις κλοπές, που διαπράχθηκαν στις 20-4-2015, στην Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας,

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος ενός 30χρονου αλλοδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηλείας, προέκυψε ότι ο δράστης στις 20/4/2015 διέρρηξε διαδοχικά ένα παντοπωλείο, μια καφετέρια και μια οικία στην Παλαιοβαρβάσαινα, από όπου αφαίρεσε τα εξής:

  • Από το παντοπωλείο πακέτα τσιγάρων αξίας (3.000) ευρώ, και το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
  • Από την καφετέρια το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ μέσα από την ταμειακή μηχανή.
  • Από την οικία το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της οικίας που ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο