Διακοπτό | Έκλεψε τις τάβλες και τα καδρόνια αλλά συνελήφθη

Δράστης είναι ένας 22χρονος, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από την οικία του 22χρονου, (111) ξύλινες τάβλες που ήταν μέρος των κλοπιμαίων

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε, πριν από δέκα ημέρες, περίπου στο Διακοπτό Αιγιαλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης από 1/12/2018 έως 7/12/2018 παραβίασε εξωτερική περίφραξη νεόδμητης οικοδομής ημεδαπού στο Διακοπτό Αιγιαλείας και αφαίρεσε τα εξής οικοδομικά υλικά:

  • 250 καδρόνια,
  • 200 μεταλλικές βίδες,
  • 160 ξύλινες τάβλες,
  • 150 λάμες,
  • 100 μελαμίνες,
  • 50 μεταλλικά χιαστά,
  • 40 μεταλλικοί πύργοι.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, εντόπισαν έξω από την οικία του 22χρονου, (111) ξύλινες τάβλες που ήταν μέρος των κλοπιμαίων και τις κατάσχεσαν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ το μέρος των κλοπιμαίων που κατασχέθηκε αποδόθηκε στον παθόντα.

φωτό αρχείου

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο