Με βράβευση της Βασιλικής Δανέλλη – Μυλωνά ολοκληρώνονται οι δράσεις ενημέρωσης για την ασφαλή οδήγηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώνονται αύριο Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 οι ενημερωτικές δράσεις σε μαθητές και φοιτητές για την ασφαλή οδική συμπεριφορά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Οι δράσεις ξεκίνησαν από τη  Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και περιλαμβάνουν θεωρητικές προσεγγίσεις, αλλά και βιωματικές, με τη χρήση προσομοιωτών μέθης, ανατροπής, σύγκρουσης και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, που διαθέτει το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Η διήμερη παρέμβαση θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη με τη βράβευση της Προέδρου του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» Βασιλικής- Δανέλλης Μυλωνά, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 12 το μεσημέρι.

Θα προηγηθεί στις 11:30 π.μ. Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για τον απολογισμό των δράσεων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο