Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας σε οικία στην Αρκαδία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται δύο (2) άτομα, τα οποία είναι είδη έγκλειστα σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση συμμορίας, ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση ληστείας σε οικία, που είχε γίνει την 13.10.2012, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 34 και 37 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είναι ήδη έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της Χώρας, για παρόμοια αδικήματα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για σύσταση συμμορίας, ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, ο 34χρονος και ο 37χρονος μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, την 13.10.2012 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, μπήκαν σε οικία, όπου διέμεναν ένας (1) 51χρονος ημεδαπός και μία (1) 40χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας , τους ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή όπλου και αφαίρεσαν από αυτούς χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο