Λήστεψαν για δεύτερη φορά ηλικιωμένο στην Αρκαδία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο άτυχος συνταξιούχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης ανέλαβαν την προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας

Με τα χίλια ζόρια κατάφερε ένας συνταξιούχος να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που του είχε προκαλέσει η εισβολή αγνώστων ληστών στο σπίτι στην κοινότητα Βλαχέρνα της Αρκαδίας πριν από μερικά χρόνια, αλλά κάποιοι… «συνάδελφοί» τους φρόντισαν να αποκτήσει ξανά εφιάλτες!

Οι άγνωστοι κακοποιοί εισέβαλαν γύρω στις 3.30΄ τα ξημερώματα της Δευτέρας στην κατοικία του άτυχου ηλικιωμένου, την ώρα που εκείνος κοιμόταν μέσα. Αντί να ακολουθήσει τις… οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. και να συνεχίσει να παριστάνει τον κοιμισμένο, εκείνος σηκώθηκε και προσπάθησε να τους αντιμετωπίσει με αποτέλεσμα να τον ξυλοκοπήσουν!

Ο άτυχος συνταξιούχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης ανέλαβαν την προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας, που δεν αποκλείεται να έγινε από τους ίδιους που είχαν ληστέψει το θύμα και την προηγούμενη φορά.

protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο