Συνελήφθη ένα άτομο για ληστεία στην Αργολίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη, χθες 20.8.2015 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας  27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη πέντε (5) άγνωστα άτομα, που κατηγορούνται για ληστεία και αρπαγή, τα οποία αναζητούνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω άγνωστοι δράστες, χθες (20.8.2015) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, ακινητοποίησαν με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή πιστολιού, έναν (1) 41χρονο ημεδαπό και τον οδήγησαν με το όχημά του, σε ερημική περιοχή άλλης τοπικής κοινότητα του ίδιου Δήμου, με σκοπό να τους παραδώσει χρήματα, από όπου αυτός κατάφερε να διαφύγει.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος μαζί με τους τρείς (3) από τους ανωτέρω αγνώστους δράστες, χρησιμοποιώντας το όχημα του 41χρονου, πήγαν στην οικία αυτού, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, όπου βρίσκονταν οι ηλικιωμένοι γονείς του και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εντοπίστηκε ο 27χρονος χθες το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αγνώστων δραστών, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο