Νέο δραματικό βίντεο και εικόνες απο την ΚΩ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η νέα ένταση στο νησί ξεκίνησε με αφορμή την απόφαση των αρχών να μεταφερθούν οι μετανάστες, που είχαν βρει καταλύματα σε κεντρικούς δρόμους του νησιού, στο στάδιο του νησιού Ανταγόρας.

[iframe frameborder=”0″ width=”698″ height=”503″ scrolling=”no” id=”molvideoplayer” title=”MailOnline Embed Player” src=”http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1205547.html” ]

Ωστόσο, οι μετανάστες δεν δέχονται σήμερα να μπουν στο γήπεδο το οποίο έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να τους φιλοξενήσει μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διεκπεραίωσης των εγγράφων τους, διαμαρτυρόμενοι για την μεγάλη καθυστέρηση των αρχών.

Έτσι, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι σημειώθηκε ένταση μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών.

Σε φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε το Associated Press, απεικονίζονται επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών στην Κω, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου με σκοπό την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών στο γήπεδο του νησιού.

Στις εικόνες απεικονίζονται αστυνομικοί να προσπαθούν να απωθήσουν τους μετανάστες χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες.
 
Η Daily Mail, στην ιστοσελίδα της οποίας τα επεισόδια την Κω είναι πρώτο θέμα, γράφει ότι οι αστυνομικοί, κάποιοι με πολιτικά, προσπάθησαν να επιβάλλουν την τάξη χρησιμοποιώντας γκλομπ και τρομοκρατώντας τον κόσμο.
«Θέλουμε τα χαρτιά μας για να φύγουμε, θέλουμε να φάμε», φώναζαν οι μετανάστες, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα.
 
Πηγή: Daily Mail
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο