Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Αργολίδα. Σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύλληψης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Αργολίδα. Επιπλέον, κατηγορείται για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύλληψης για ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης, κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια κ.α

Συνελήφθη, χθες (10.8.2015) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, καθώς και για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου εντόπισαν τον 48χρονο , όπου στην κατοχή του βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητα ηρωίνης, βάρους -6,1- γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -38- ευρώ, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του 48χρονου, σε εξωτερικό χώρο αυτής, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και -63- φυσίγγια.

Όπως προέκυψε, το ανωτέρω κυνηγετικό όπλο είχε κλαπεί την 25.6.2015, από οικία ημεδαπού, στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσαν δύο (2) Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ΄εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο