Κυπαρισσία: Καταδικάστηκε για ξυλοδαρμό γυναίκας

Βαριά «καμπάνα» έριξε το Αυτόφωρο στην Κυπαρισσία σε ένα νεαρό Ρουμάνο ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια μια γυναίκα υπάλληλο καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, επειδή την θεώρησε υπεύθυνη που η εταιρεία διέκοψε το… Ίντερνετ στο κινητό του!

Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με το protothema, όρμησε εκτός εαυτού στο κατάστημα το πρωί της περασμένης Τρίτης και άρχισε να καθυβρίζει την υπάλληλο για την διακοπή στη σύνδεσή του. Όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως η εταιρεία διέκοψε τη σύνδεση επειδή δεν είχε πληρώσει το λογαριασμό, ο Ρουμάνος της επιτέθηκε χτυπώντας την στο χέρι και το κεφάλι και την έσπρωξε βίαια ρίχνοντάς την πάνω στον τοίχο του καταστήματος!

Ένας περαστικός έσωσε από τα χέρια του δράστη την άτυχη υπάλληλο, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και υπέβαλε μήνυση κατά του αλλοδαπού. Ο νεαρός Ρουμάνος συνελήφθη και, μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθοράς ξένης περιουσίας, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών κατά συγχώνευση. Αφέθηκε ελεύθερος, όμως, καθώς άσκησε έφεση.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο