60χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε με μαχαίρι τον 30χρονο γιο του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη από τις αρχές 60χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα την 57χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε τον 30χρονο γιο του, μετά από έντονο καυγά στο σπίτι τους στην Πάτρα
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή των Ιτεών, στην Πάτρα, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε θανάσιμα την σύζυγό του και τραυμάτισε τον γιο του.

 

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας Πατρών, για να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπληκτίστηκαν ο 60χρονος με την 57χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους και στη συνέχεια ο 60χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και εναντίον του 30χρονου γιου του, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 60χρονος, ο οποίος είναι συνταξιούχος, αρχικά διαπληκτίστηκε με τη σύζυγό του και στη συνέχεια τη χτύπησε πολλές φορές με μαχαίρι στον θώρακα.

Κατόπιν, ο 60χρονος επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι εναντίον του 30χρονου γιου του, που εκείνη τη ώρα κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στον θώρακα. Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του νέου λιμανιού.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία, που είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό, εντόπισε τον 60χρονο στην είσοδο του νέου λιμανιού και τον συνέλαβε.

Την ίδια ώρα, ο 30χρονος, που είναι στρατιωτικός, διακομιζόταν σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου έπειτα από την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Η αστυνομία αναζητά το μαχαίρι με το οποίο τελέστηκε η δολοφονία, καθώς αυτό δεν έχει ακόμα βρεθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το PatrasTimes, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ο 60χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.

NEWS 24/7 | Ειδήσεις, Νέα Από Την Ελλάδα και τον Κόσμο

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο