Στον εισαγγελέα Ναυπλίου η 38χρονη συζυγοκτόνος (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υποβασταζόμενη και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί για να απολογηθεί στο εισαγγελέα Ναυπλίου η 38χρονη συζυγοκτόνος Δήμητρα Βούλγαρη που ομολόγησε την δολοφονια του άντρα της στις 8 Δεκεμβρίου 2014 στην Κοιλάδα, κατά την ανάκριση της στην αστυνομία, ενώ πήρε προθεσμία για αύριο Τετάρτη.

[iframe width=”650″ height=”350″ src=”https://www.youtube.com/embed/NS_dOH0BswY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ως αυτοκτονία προσπάθησε να παρουσιάσει αρχικά τον θάνατο του 42χρονου Θανάση Λάμπρου στην Αργολίδα η 38χρονη σύζυγός του. 

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής Ναυπλίου, πρόκειται μάλλον για εν ψυχρώ εκτέλεση με άγνωστο συνεργό, ενώ το σπίτι του φίλου του δολοφονηθέντα, όπου βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος, είχε εξελιχθεί σε σπίτι ερωτικών συνευρέσεων. Η αρχική εκτίμηση περί αυτοκτονίας έδωσε χρονικά περιθώρια για καθάρισμα χώρων του σπιτιού, ωστόσο σε καλαθάκι σκουπιδιών βρέθηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, που ταυτοποιήθηκαν στο εργαστήριο DNA της ΕΛΑΣ με συγκεκριμένο πρόσωπο.

 
 
 Πηγή: argolikeseidhseis.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο