Καταιγιστικές εξελίξεις στη δίκη της “μαύρης χήρας” – Αποχώρησαν οι δικηγόροι της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ένταση ξεκίνησε όταν οι δικηγόροι της κατηγορουμένης κατέθεσαν αίτημα απόρριψης μάρτυρα αστυνομικού, αναφέροντας πως τα όσα ισχυρίζεται σε κατάθεση του ο μάρτυρας δεν αποδεικνύονται καθώς την ημερομηνία που τα κατέθεσε δεν υπάρχει προγενέστερη ομολογία της κατηγορουένης.

Η πρόεδρος και το δικαστήριο απέρριψαν το αίτημα και προχώρησαν στην εξέταση του μάρτυρα, κατα τη διάρκεια της οποίας διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι δικηγόροι της υπεράσπισης, με αποτέλεσμα μετά από διαπληκτισμό τους με την πρόεδρο να αποχωρήσουν από την αίθουσα, γνωστοποιόντας μάλιστα πως την Παρασκευή που θα συνεχιστεί η δίκη θα καταθέσουν αίτημα για την αντικατάσταση της προέδρου.

«Τι ρόλο έχουμε εμείς εδω; Τι είμαστε γλάστρες; Απορρίπτονται συνεχώς τα αιτήματα μας. Αιτούμαστε διακοπής λόγω κόπωσης και πάλι το αίτημα μας απορρίπτεται. Μείνετε μόνοι σας να κάνετε τη δίκαιη δίκη που εσείς λέτε», φώναξε ο κ.Ρομποτής αποχωρώντας από την αίθουσα.

Μετά την αποχώρηση η πρόεδρος ενημέρωσε την κατηγορούμενη πως πρέπει να υπάρξει άλλος δικηγόρος, για να μπορέσει να συνεχιστεί η δική, με την 39χρονη να απαντά πως δεν θέλει άλλους δικηγόρους. «Θέλω τους ίδιους δικηγόρους, δεν ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι τους, αλλά σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει που έφυγαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το δικαστήριο μετά από ολιγόλεπτη διακοπή αποφάσισε να ορίσει δυο άλλους δικηγόρους από την Τρίπολη για να υπερασπιστούν την κατηγορουμένη την Παρασκευή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Aπαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι,...

Αρνί, αρνάκι γάλακτος, κατσίκι; Πόσες θερμίδες έχουν; Τι λένε οι διατροφολόγοι;.

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr iatrikanea Πολλοί είναι εκείνοι...

Δήμος Τρίπολης | Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων...

Πιθανές διακοπές ύδρευσης στους οικισμούς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Λόγω της προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ την...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο