Ιανουαρίου 28, 2021

Η στιγμή της αποχώρησης της "μαύρης χήρας" - "Οι ένοχοι είναι εκεί έξω" δηλώνει ο δικηγόρος (pics/video)

Νοεμβρίου 15, 2016

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης όπου ήταν προγραμματισμένη η δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της καπετάνιο Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του καπετάνιου που λογομάχησαν με τη μητέρα της κατηγορούμενης, όταν αντίκρισαν το παιδί, το οποίο θα παρουσιαστεί και ως μάρτυρας στο δικαστήριο. Οι συγγενείς του θύματος φώναζαν «το παιδί μας το τρώνε τα σκουλήκια» και η μητέρα της Βούλγαρη του απαντούσε «να πάτε να πνιγείτε».


Η χήρα του καπετάνιου κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του συζύγου της σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.Ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας θα είναι και η Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε μέσα από το «Τούνελ» την πολύκροτη υπόθεση.


Σε δηλώσεις τους κατά την έξοδο τους από το δικαστήριο οι δικηγόροι της "μαύρης χήρας" δήλωσαν, πως δεν έγινε νόμιμη κλήτευση της κατηγορουμένης και γι αυτό θα κληθεί εκ νέου στις 17/11. "Οι πραγματικοί ένοχοι είναι εκεί έξω. Η πελάτισσα μας εμμένει, στο ότι δήλωσε ένοχη μετά από πιέσεις", δήλωσε ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, ενώ αναφερόμενος στην παρουσία της 13χρονης κόρης του καπετάνιου στο δικαστήριο τόνισε: "Έχει κληθεί ως πρώτη μάρτυς. Δεν το απαγορεύει ο νόμος. Θέλει να καταθέσει τα όσα είχαν υποπέσει στην αντίληψη της".

Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις σε λίγο...

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 12:52

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia