Συνελήφθη 23χρόνος για σωρεία κλοπών σε οχήματα στην Αργολίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οχήματα, στην Αργολίδα

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δεκατρείς (13) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα, στο Άργος Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (2.11.2016) και πρώτες πρωινές ώρες , στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας (1) 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, εξακριβώθηκε ότι ο 23χρονος, την 1/2.11.2016 και κατά τις βραδινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, είχε διαπράξει συνολικά τρείς (3) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οχήματα και δέκα (10) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι φθορές που προκάλεσε στα οχήματα ξεπερνούν σε αξία τις -6.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο