Συνελήφθησαν τρία άτομα για μαστροπεία στην Αργολίδα

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 26 και 32 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 46χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για μαστροπεία.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, κατά την οποία συνελήφθησαν οι ανωτέρω , γιατί όπως προέκυψε προήγαγαν στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού , δύο (2) αλλοδαπές υπηκόους Βουλγαρίας.

Κατασχέθηκαν ένα όχημα, το χρηματικό ποσό των -550- ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο