Βελτιώνεται η κατάσταση της 25χρονης, που τραυματίστηκε στο Πολυλίμνιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 25χρονης Μεσσήνιας, η οποία τραυματίστηκε χθες στο Πολυλίμνιο, στη διάρκεια εκδρομής μιας παρέας φίλων, η οποία δυστυχώς κατέληξε σε τραγωδία.

Η 24χρονη φίλη της από την Πάτρα έχασε τη ζωή της, όταν τα δυο κορίτσια χτυπήθηκαν από βράχια, που εκτιμάται πως έπεσαν από ύψος άνω των 50 μέτρων.

Η 25χρονη νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου χθες χειρουργήθηκε «με επιτυχία», σύμφωνα πληροφορίες από το Νοσοκομείο. Η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της μάλιστα χαρακτηρίζεται πολύ καλή.

Να σημειωθεί πως το Πολυλίμνιο παραμένει επί της ουσίας κλειστό μέχρι νεοτέρας, ύστερα από το τραγικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη 24χρονη από την Πάτρα.

eleftheriaonline.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για τη νέα παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης

Η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης παρουσιάζει το αστυνομικό δράμα του Τζον Πρίσλεϊ, "Ο Επιθεωρητής Έρχεται", στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Ένα εορταστικό δείπνο μετατρέπεται σε πεδίο ανάκρισης, όταν ένας αινιγματικός επιθεωρητής εισβάλλει για να αποκαλύψει τα ένοχα μυστικά μιας ισχυρής οικογένειας. Μια παράσταση-καθρέφτης για την κοινωνική υποκρισία και τη συλλογική ευθύνη, που θα ανεβαίνει στην Τρίπολη έως τις 3 Μαΐου.

Αγώνες Δρόμου: Η Μάχη στο Λεβίδι 14-04-1821 (Αναγνώστης Δ. Στριφτόμπολας) – Στριφτομπόλια 2026 Drone

Αγώνες Δρόμου/δυναμικού βαδίσματος 10km, 5km και 1000m με τίτλο: "Η Μάχη στο Λεβίδι 14-04-1821 (Αναγνώστης Δημήτριος Στριφτόμπολας)" – Στριφτομπόλια 2026

4ο Messinia Forum | Δημήτρης Πτωχός: Πελοπόννησος 12 μήνες τον χρόνο, με ταυτότητα και αξία

«Η Πελοπόννησος αλλάζει. Και αλλάζει με σχέδιο», τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, από το βήμα του 4ου Messinia Forum, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, με κεντρικό θέμα «Μεσσηνία 365 – Πέρα από τα όρια, χτίζοντας δεξιότητες για το μέλλον». Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, στον χαιρετισμό του αλλά και στη συζήτηση που ακολούθησε με τη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ