Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το φρικτό τροχαίο στην Κινέτα

Την αιτία του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες στην Κινέττα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, εξετάζουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την αιτία του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες στην Κινέττα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, εξετάζουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το γεγονός ότι η νταλίκα έσπασε το διαχωριστικό και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διερχόμενο ασημί Audi δείχνει ότι πιθανώς να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί από τον ταχογράφο που υποχρεούται να φέρει το βαρύ όχημα.

 

Επιπλέον, οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν την κατάθεση από τον οδηγό του μοιραίου οχήματος, αυτό όμως αναμένεται να γίνει σε μερικές μέρες καθώς νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

 

Εξάλλου, το φετινό Πάσχα ήταν από τα πλέον θανατηφόρα των τελευταίων χρόνων καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., μέχρι την Τρίτη του Πάσχα συνολικά 33 άτομα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, 40 τραυματίστηκαν σοβαρά και 389 ελαφρύτερα.

 

Το φετινό Πάσχα η κίνηση στις εθνικές οδούς ήταν αυξημένη σε σχέση με πέρυσι. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο τη Δευτέρα και μόνο στην Αττική από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου επέστρεψαν περίπου 85.000 οχήματα και 55.000 από αυτή της Αθηνών-Λαμίας.

 

 

ethnos.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σημαντική επιτυχία για τον Δήμο Πύλου-Νέστορος – Παραχωρούνται στον Δήμο το Παλαιό Νοσοκομείο Πύλου και το ακίνητο στις «Σπηλιές»

Μετά από μια επίπονη, συντονισμένη και μεθοδική προσπάθεια αρκετών μηνών, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την πόλη της Πύλου και την τοπική κοινωνία.

Πετρούνιας, Καραλής, Πρεβολαράκη και Δράκου στηρίζουν την πρόταση της ΕΟΕ για τη δημιουργία ξενώνα αθλητών στο ΟΑΚΑ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρος Κούβελος παρουσίασε στην εκδήλωση της μεταβίβασης του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά από το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο στο Ελληνικό Δημόσιο, την πρόταση της ΕΟΕ για δημιουργία ξενώνων στο ΟΑΚΑ για τους αθλητές.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας στην Στρατηγούλα Σακελλαρίου για την εκλογή της ως Καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη στην Στρατηγούλα Σακελλαρίου για την εκλογή της

Εγκαίνια στο Κέντρο Προβολής Σιδηροδρομικής & Ελαιοκομικής Ιστορίας στο Ελαιοχώρι

Εγκαινιάζεται το Κέντρο Προβολής Σιδηροδρομικής και Ελαιοκομικής Ιστορίας Ελαιοχωρίου,...