Τραγωδία με 1 νεκρό όταν μηχάνημα έργων έπεσε σε χαράδρα 300 μέτρων (pic)

ΤΡΑΓΩΔΙΑ με 1 νεκρό στο δρόμο Πλατάνια - Νέδα - Φιγαλία όταν μηχάνημα έργων έπεσε σε χαράδρα 300 μέτρων 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ με 1 νεκρό στο δρόμο Πλατάνια – Νέδα – Φιγαλία όταν μηχάνημα έργων έπεσε σε χαράδρα 300 μέτρων 

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν χτες το πρωί οι εργασίες αναβάθμισης του οδικού άξονα Πλατάνια – Νέδα – Φιγαλία όταν μηχάνημα έργων κατά την διάρκεια των εργασιών εξετράπη και έπεσε σε μεγάλη χαράδρα περίπου 300μ μέσα στο ποταμό Νέδα. Ο άτυχος χειριστής του γκρέιντερ δεν πρόλαβε να πηδήξει από το όχημα και δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός λίγο μακριά από το μηχάνημα το οποίο διαλύθηκε κυριολεκτικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο άτυχος 52χρονος χειριζόταν το βαρύ μηχάνημα στις εργασίες που γίνονται στο δρόμο Πλατάνια – Νέδα ο οποίος οδηγεί στο ποτάμι, όταν κάποια στιγμή το γκρέιντερ βρέθηκε να πατά στο κενό, δίπλα σ’ έναν μεγάλο απότομο γκρεμό, ξεκινώντας μια ξέφρενη πορεία θανάτου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος τινάχτηκε από το κάθισμα του ενώ το μηχάνημα συνέχισε την τρελή του πορεία και σταμάτησε μετά από περίπου 400 μέτρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και έγινε προσπάθεια να προσεγγίσουν το σημείο που βρισκόταν ο 52χρονος. Επιχείρηση στήθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία που είχε σπεύσει στο σημείο από Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους, και από άνδρες του Α.Τ. Τριφυλίας, προκειμένου να τον ανασύρουν από το απότομο και δύσβατο σημείο που βρισκόταν – κάτι που κατάφεραν μετά από ώρα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Α.Τ. Τριφυλίας.

Πηγή Φώτο: Εφημερίδα Ελευθερία

ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στην ανάδειξη του Βράχου Λεωνιδίου με σύγχρονο αρχιτεκτονικό φωτισμό

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στον αρχιτεκτονικό φωτισμό του Βράχου Λεωνιδίου. Το έργο στοχεύει στην ανάδειξη του τοπίου και την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού.