Εξιχνιάστηκε ληστεία στη Μεσσηνία

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 29χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, μία περίπτωση ληστείας σε οικία, που είχε γίνει την 8.12.2014 το βράδυ, στην Οιχαλία Μεσσηνίας.

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω την 8.12.2014 το βράδυ, στην Οιχαλία Μεσσηνίας, διέρρηξε κτηριακές εγκαταστάσεις εργοστασίου, οι οποίες χρησιμοποιούνταν ως κατοικία και με την απειλή όπλου και τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε 49χρονη αλλοδαπή και αφαίρεσε χρήματα, καθώς και τρία (3) κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Λυγουριού Δήμαινα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην τελική τους φάση βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Επαρχιακή Οδό Νο 13, στο τμήμα Λυγουριό – Δήμαινα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Οι βασικές εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος ολοκληρώνονται, ενώ απομένει η εφαρμογή της οριζόντιας και της κατακόρυφης σήμανσης

Πως αμείβεται η εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Η ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την 28η Οκτωβρίου, υποχρεωτική αργία, δικαιούνται προσαύξηση 75%, ενώ η αμοιβή όσων δεν εργαστούν εξαρτάται από το σύστημα και τον τρόπο πληρωμής τους.

Η 21η Γιορτή Κάστανου 2026 έρχεται στην Άρνα – Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, παράδοση και διασκέδαση – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η 21η Γιορτή Κάστανου θα πραγματοποιηθεί στην Άρνα του Δήμου Σπάρτης από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2026, με υπαίθρια αγορά, μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και παραδοσιακό γλέντι.

Το Παράλιο Άστρος υποδέχεται το 16ο Catamarans Cup – Συνάντηση ιστιοπλοΐας και φιλοξενίας στη Βόρεια Κυνουρία

Το Γραφείο Δημάρχου Άστρους Κυνουρίας παραθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας του, μεταξύ των οποίων τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση και τον ιστότοπο του Δήμου.