Συναγερμός από την αστυνομία στο Άργος για γυναίκα που εντοπίσθηκε μαχαιρωμένη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 9:30 περίπου το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου ειδοποιήθηκε η αστυνομία στο Άργος για μια γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε μαχαιρωμένη.


Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτε άλλο γνωστό καθώς το περιστατικό ειναι σε εξελιξη, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το συμβάν με την τραυματισμένη γυναίκα σημειώθηκε στην οδό Τσώκρη στο στενό δρομάκι  μετά το κατάστημα Ernesto στο κέντρο της πόλης του Άργους και βρίσκεται αυτή την στιγμή σε πλήρη εξελιξη η μεταφορά της από το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναικα είναι περίπου 45 με 50 χρονών και είχε έντονο διαπληκτισμό με τον δράστη ο οποίος την μαχαίρωσε και που οι πληροφορίες αναφέρουν πως συνελήφθη από την αστυνομία άμεσα.

Η τραυματισμένη γυναικα ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση η  υγείας της όπου και μεταφερθηκε στο νοσοκομείο του Άργους για τις πρώτες βοήθειες.

argolikeseidhseis.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο