Πάτρα: Κατέληξε ο 75χρονος Σωτήρης Σταματόπουλος μετά την επίθεση που δέχτηκε από τους ληστές με το σκερπάνι

Πάνω από 10 μέρες έμεινε διασωληνομένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο 75χρονος Σωτήρης Σταματόπουλος ο οποίος έπεσε θύμα ληστών μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνω από 10 μέρες έμεινε διασωληνομένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας ο 75χρονος Σωτήρης Σταματόπουλος ο οποίος έπεσε θύμα ληστών μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Σήμερα το πρωί υπέκεψε στα τραύματα του και εξέπνευσε. Να υπενθυμίσουμε πως ο ηλικιωμένος δέχτηκε επίθεση από ληστές με σκερπάνι για 30 ευρώ. Οι ληστές συνελήφθησαν και πλέον κατηγορούνται για ανθρωποκτονια.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει για το περιστατικό:
Συνελήφθησαν, προχθές αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 30 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι δυο ημεδαποί, ενεργώντας από κοινού, από ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, υπερπήδησαν συρματένια περίφραξη και μετέβησαν σε οικία 75χρονου ημεδαπού, όπου ο 30χρονος ανήλθε στο μπαλκόνι.
Ο δράστης προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα με σκερπανι στον ηλικιωμένο, ο οποίος εντωμεταξύ είχε εξέλθει στο μπαλκόνι του σπιτιού αντιλαμβανόμενος το θόρυβο, ενώ στη συνέχεια εισήλθε στο εσωτερικό της οικίας και αφού αφαίρεσε ένα ρολόι και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, τράπηκε μαζί τη συνεργό του σε φυγή.
Ο παθών διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, «Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Για την διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκε άμεσα, ενδελεχής και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα την ταυτοποίηση, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, των στοιχείων των δυο δραστών, τον εντοπισμό τους και τη σύλληψη τους.
Οι δυο δράστες παραδέχτηκαν τις πράξεις τους και επέδειξαν τον ακριβή τρόπο δράσης τους. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το σκερπάνι που χρησιμοποίησε ο δράστης, καθώς και η μπλούζα που φορούσε, με κηλίδες αίματος, την οποία οι δράστες είχαν πετάξει σε κοντινό κάδο απορριμμάτων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

http://tempo24.news

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου