Ο νεαρός που τραυματίστηκε από πυροβολισμό αστυνομικών, έπειτα από καταδίωξη το πρωί της Τετάρτης 08-07-2026 στο Άργος, είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρός, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Άργους και στη συνέχεια στο Θριάσιο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση λόγω τραύματος στο κεφάλι. Οι γιατροί διαπίστωσαν εγκεφαλικό θάνατο.
Οι ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού παραμένουν υπό διερεύνηση, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν η σφαίρα που τον χτύπησε προήλθε από απευθείας βολή ή από εξοστρακισμό, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί που έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βαριά σωματική βλάβη, ενώ έχει διαταχθεί πειθαρχική έρευνα για να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.



