Εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας αυτών στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, -7- περιπτώσεις κλοπών -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής, στην Κόρινθο. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν 12.3.2026 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου -2- ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση υπό τη μορφή συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, -7- περιπτώσεις κλοπών -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής, στην Κόρινθο.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν 12.3.2026 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου -2- ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση υπό τη μορφή συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας αυτών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη -1- ανήλικο, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική διερεύνηση, που διεξήχθη από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, προέκυψε ότι, οι ανωτέρω από τον Ιανουάριο τρέχοντος έτος, δρούσαν ως ομάδα και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπρατταν κλοπές μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων στην Κόρινθο.

Συγκεκριμένα όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 10.1.2026 έως την 11.3.2026, είχαν διαπράξει συνολικά -7- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής τροχοφόρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων και την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών τους.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος