Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην Αρκαδία

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην Αρκαδία. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένα άτομο, κατασχέθηκαν 11 δενδρύλλια κάνναβης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην Αρκαδία. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένα άτομο, κατασχέθηκαν 11 δενδρύλλια κάνναβης.

Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε δασώδη περιοχή του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από -11- δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, χθες (17.8.2015) το πρωί, ένας (1) 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε δασώδη περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας.

Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -11- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 2,2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 40χρονος, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης και ποσότητα κάνναβης, βάρους -65- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...