Διάρρηξη σε supermarket στην Περαχώρα Λουτρακίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγνωστοι παραμένουν οι δράστες, οι οποίοι σήμερα (24/05) τα ξημερώματα, διέρρηξαν  supermarket στην Περαχώρα Λουτρακίου.

Ανενόχλητοι, έδρασαν τα ξημερώματα οι άγνωστοι, αφού  πρώτα κατέστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, έπειτα διέρρηξαν την είσοδο και απέσπασαν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά.

Το πρωί οι υπάλληλοι του supermarket ειδοποίησαν αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ερευνάται υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών και καταστημάτων.

 

Πηγή:
loutrakiblog.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027 | Δημήτρης Πτωχός: «Με συνέπεια και υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας»

«Η στρατηγική μας συνάδει με τις Ενωσιακές και Εθνικές πολιτικές, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες αναπτυξιακές ανάγκες της Περιφέρειάς μας, τις οποίες θέτουμε ως προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την Πελοπόννησο στην πορεία σύγκλισης με τις πιο ανεπτυγμένες περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε στην εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης

Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή στη Σπάρτη

H Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Πράσινο Ταμείο συνδιοργανώνουν το Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή, στο πλαίσιο του στρατηγικού έργου LIFE-IP AdaptInGR. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης 26-28 Ιουνίου στην Αίθουσα Συσκέψεων Διοικητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη. Το Σεμινάριο δομείται σε τέσσερις επιμέρους ενότητες, όπως φαίνεται και στο Πρόγραμμα που

Παραμένει στον Παναθηναικό ο Κώτσιρας έως το καλοκαίρι του 2026

Ανακοινώθηκε η παραμονή του 32χρονου Αρκά δεξιού μπακ στον...

«Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» από το Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού! Αν είστε (ή έχετε) παιδιά δημοτικού, σας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο