Συνελήφθη 24χρονος για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στη Μεσσηνία. Κατασχέθηκαν φυτά και ποσότητα κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, κ.α.

Συνελήφθη, χθές (11.6.2015) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του 24χρονου, αλλά και στην αυλή αυτής, βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

Εκατόν τρία (103) φυτά κάνναβης.
Ποσότητα κάνναβης, βάρους -38,3- γραμμαρίων.
Ζυγαριά ακριβείας.
Τριβείο κάνναβης.
Κινητό τηλέφωνο.
Κυτία προβλάστησης φυτών και λίπασμα.

mesfyteia1
Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Τρίπολης – Η γιορτή της Μητέρας τιμήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Εκδήλωση για την εορτή της Μητέρας πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο την Κυριακή 12 Μαΐου 2024. Ο Δήμος Τρίπολης εκφράζει θερμές ευχαριστίες: Στην κα Αθηνά Δημοπούλου, καθηγήτρια Ιστορίας του Δικαίου του ΕΚΠΑ, η οποία αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και μας τίμησε με την παρουσία της. Το θέμα που ανέπτυξε ήταν: "Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ

Κώστας Τζιούμης: « Προωθούμε κάθε συνεργασία που προάγει πολιτισμό και συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας»

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης, πραγματοποιήθηκε, σήμερα 14 Μαΐου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίου Τζιούμη και του Πρόεδρου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών κ. Καραμεσίτη Κωνσταντίνο, Αντιπτεράρχου ε.α., στο Δημαρχείο Τρίπολης. Προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης, με κύριο θέμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, τον εκσυγχρονισμό του

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ 91

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ 91 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο