Διαρρήξεις με… “άρωμα γυναίκας”!

Μετά από προσεκτική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών Ελληνίδων, δυο 20χρονων και μιας 18χρονης...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από προσεκτική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών Ελληνίδων, δυο 20χρονων και μιας 18χρονης…

Μια συμμορία νεαρών γυναικών κρυβόταν πίσω από μια σειρά διαρρήξεων που έγιναν τους τελευταίους δύο μήνες στα σπίτια του Πύργου και αναστάτωσαν τους εργαζόμενους κατοίκους, καθώς γίνονταν κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες που έλειπαν στις δουλειές τους.

Μετά από προσεκτική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών Ελληνίδων, δυο 20χρονων και μιας 18χρονης, οι οποίες παραβίαζαν με αιχμηρό αντικείμενο τα παράθυρα ή τις πόρτες των σπιτιών που οι ένοικοί τους απουσίαζαν και άρπαζαν από το εσωτερικό τους μετρητά, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα που ήταν εύκολο να μεταφερθούν χωρίς να δίνουν στόχο.

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί οκτώ διαρρήξεις με συνολική λεία αξίας 12.000 ευρώ, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν η «θηλυκή» συμμορία έχει διαπράξει και άλλες.

Οι δράστιδες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

protothema.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δωρεά 10 οχημάτων SUV στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Τελετή παράδοσης δέκα νέων οχημάτων SUV, τα οποία αποτελούν δωρεά της Wide Media Group , πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των πρώην Σχολών της Αστυνομίας, προς τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης

Αρκαδία: Υπό προϋποθέσεις η διακίνηση ζωοτροφών στην Επικράτεια

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αρκαδίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις ζωοτροφών και τους αγρότες που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Αρκαδίας και διακινούν ζωοτροφές, ότι δύναται να διακινήσουν ζωοτροφές στην Επικράτεια με την προϋπόθεση ότι αυτές προέρχονται από τοποθεσίες όπου δεν διατηρούνται αιγοπρόβατα και τηρούνται αυστηρά μέτρα βιοασφάλειας σε οποιαδήποτε διακίνηση.

12ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών στη Μεσσήνη – Δύο βραδιές μουσικής στην κεντρική πλατεία

Ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου, διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και την Τρίτη 28 Ιουλίου 2026 και ώρα 20:30 , το

Οκτώ χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι – Εκδηλώσεις μνήμης για τα 104 θύματα

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, η οποία άφησε πίσω της 104 νεκρούς και δεκάδες εγκαυματίες, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχει βιώσει η χώρα.