Γυναίκα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της για… 20.000 ευρώ! (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ζω έναν εφιάλτη», λέει μια δανειολήπτρια η οποία κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της λόγω οφειλής 22.000 ευρώ.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/mX9OJ1Ak8BE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η γυναίκα ζει με τον τρόμο των πλειστηριασμών. «Από το πρωί νωρίς μέχρι και το βράδυ αργά, παίρνουν τηλέφωνο και απειλούν, πράγμα που είναι εξουθενωτικό. Σου ανατρέπει τα πάντα στη ζωή σου. Για μία κάρτα κινδυνεύεις να χάσεις το σπίτι σου. Απίστευτο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν ελέγχεις καθόλου τον εαυτό σου πια. Είσαι με ηρεμιστικά. Η χαρά τους είναι να μπορέσουν να το πάρουν και να μας δώσουν τα ρέστα, τα ψιλά. Έτσι είπαν, ότι θα πάρετε και ρέστα», συμπληρώνει.

«Ξεκινήσαμε από τις 12.000, και τώρα έχουμε πάει με τους τόκους στις 22.000. Ίσως και παραπάνω. Θα έπρεπε να κοπούν οι τόκοι και να δώσουν μία δυνατότητα να αποπληρωθεί το χρέος σιγά-σιγά. Δεν φταίει όλος ο κόσμος. Δεν έγιναν ξαφνικά όλοι οι Έλληνες αναξιόπιστοι», δηλώνει η γυναίκα που ήταν στέλεχος μεγάλων εταιρειών. Το στεγαστικό της δάνειο με το οποίο είχε αποκτήσει το σπίτι, κατάφερε να το αποπληρώσει πριν από έξι χρόνια, λίγο πριν βγει στη σύνταξη, με την οποία ζει σήμερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο