Σε εβδομαδιαία βάση ενημερώνει πλέον ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19. Ως εκ τούτου, ανάλογα προσαρμόζεται και η αντίστοιχη ενημέρωση από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθές 17/08, από την παραλία ''ΣΑΜΠΑΤΙΚΗ'' του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, 79χρονος αλλοδαπός.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από -700- γραμμάρια κάνναβης και αεροβόλο πιστόλι.
Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Δύο λουόμενοι νεκροί σε παραλίες στον Τυρό και στην Καλαμάτα χθες Σαββάτο 13/08/22.
Άγγελος Χρονάς: Αν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι θύτες δεν θα σταματήσουν οι γυναικοκτονίες. Να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές για τους γυναικοκτόνους
Συνελήφθησαν δεκαοκτώ άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από -120- γραμμάρια κάνναβης και φιαλίδια με έλαιο κάνναβης
Απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΙΧΕ όχημα με τη χρήση διασωστικής σειράς και παρελήφθη από ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος στο Πορί Λακωνίας. 
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης και της  ΔΙΑΣ_Αρκαδίας, συνελήφθησαν 2 άτομα.
Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνελήφθησαν εξήντα οκτώ (68) άτομα, προσήχθησαν εκατό δεκαοκτώ (118) και έ γινε έλεγχος σε χίλια ογδόντα τρία (1.083)
Σελίδα 1 από 129

logofootermedia