Μικρό παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και δεν ειδοποίησαν ποτέ τους γονείς του σε Νηπιαγωγείο της Κορίνθου, όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/3 στην Τρίπολη.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση οχημάτων και πυροσβεστών από το Ναύπλιο το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Μαρτίου για πυρκαγιά στα Ίρια Αργολίδας.
Σήμερα το πρωί 29/3, αυτοκίνητο πέρασε το προστατευτικό σύρμα και έπεσε σε χαντάκι που έχει δημιουργηθεί λόγω των έργων της ανάπλασης της πλατείας Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)  εξαρθρώθηκε δίκτυο τρομοκρατών που με καθοδήγηση από το εξωτερικό, μεθόδευε πλήγματα κατά προσεκτικά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια.
Στην πραγματοποίηση 6 συλλήψεων για διάφορα αδικήματα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ την Τρίτη 28/03.
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο γραφείο του Δημάρχου Τριφυλίας κ Γιώργου Λεβαντάκη συνάντηση μεταξύ της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος, με πρωτοβουλία του Εθελοντή Πυροσβέστη ΠΣ και μέλους της ΠΕΕΠΣ Θάνου Χουλιάρα ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο Ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη πόλη των Φιλιατρών.
Αναβάθμιση υποδομών της ΓΓΠΣΔΔ – Μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών για αναβάθμιση δικτυακών υποδομών ασφαλείας την Πέμπτη 30 Μαρτίου από τις 18:00 έως και τις 23:00.
Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου.
Υπό έλεγχο έθεσαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 28/3 στο Δερβένι του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην Κορινθία.
Σελίδα 1 από 160

logofootermedia