Δήμος Καλαμάτας

Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας, από συνεργεία του Τμήματος Αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και εργολάβων. Οι εργασίες περιλαμβάνουν κλαδέματα, καθαρισμούς και περιποίηση - βελτίωση του αστικού πρασίνου.
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ανίχνευση και Διαχείριση Περιπτώσεων γυναικών θυμάτων βίας από τους Επαγγελματίες του ΕΣΥ - Καλές πρακτικές και Εργαλεία στη διάθεση των Υγειονομικών», πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, από το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών θυμάτων Βίας του Δήμου…
Από το Δήμο Καλαμάτας αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» με ΑΔΑ: 97Β0ΩΕΕ-6ΤΡ ο ταμειακός απολογιστικός πίνακας έως Ιανουάριο 2023.
Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες το έργο επέκτασης του δημοτικού φωτισμού στην Κοινότητα Ασπροπουλιάς. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα του Προέδρου της Κοινότητας Γιώργου Κατσιμαγκλή.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας μεγαλώνει και το 2023 συνεχίζει την πορεία του με το 7ο κατά σειρά Φεστιβάλ που προγραμματίζεται για τον προσεχή Οκτώβριο.
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τη διοργάνωση του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και με τη συμμετοχή του Προέδρου της Κ.
Σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση ενός σχολικού κάδου κομποστοποίησης στον προαύλιο χώρου του Δημαρχείου. Ο κάδος αυτός κατασκευάζεται στην Καλαμάτα από την εταιρεία Κ.Α. ΒΕΚΚΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία BACOPLAST. 
Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. «ΦΑΡΙΣ», διοργανώνουν αύριο, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.00, στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής εκδήλωση για την κορυφαία ιστορική στιγμή της Μικρασιατικής τραγωδίας με αφορμή το βιβλίο του συγγραφέα και στοχαστή Γιώργου Καραμπελιά, «1909-2022.
Οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση των αναγκαίων έργων προστασίας και ανάδειξης του Κάστρου Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζονται ουσιαστικά τα φαινόμενα κατολισθήσεων και ρηγματόσεων των τειχών, απετέλεσαν την αφορμή για την κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης του Βουλευτή Μεσσηνίας και Τομεάρχη Ανάπτυξης…
Ο Δήμος Καλαμάτας συμπαρίσταται στους δοκιμαζόμενους από το χτύπημα του Εγκέλαδου λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, μετά τον καταστροφικό σεισμό μεγέθους 7,8 Ρίχτερ που έχει αφήσει πίσω του χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.
Σελίδα 1 από 479

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia