Δήμος Καλαμάτας

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, στη συνεδρίασή της σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, η εισήγηση για την εξειδίκευση πίστωσης ποσού 24.800 ευρώ
Σύσκεψη για την προετοιμασία του εορτασμού της Υπαπαντής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, υπό το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, με τη συμμετοχή αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.
 Συνάντηση εργασίας, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και με τη συμμετοχή Διευθυντών σχολείων α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας και υπηρεσιακών παραγόντων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ιστορικού Δημαρχείου Καλαμάτας, υπό το Δήμαρχο Θανάση…
Το Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφτηκε, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Καλαμάτας, η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.
Γνωστοποιείται η συνοπτική οικονομική κατάσταση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Καλαμάτας έτους 2020, την οποίαν μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.
 Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, Αντιδημάρχων, της Γενικής Γραμματέως και Διευθυντών Υπηρεσιών του Δήμου.
Ο παγωμένος αέρας δεν εμπόδισε χιλιάδες πολιτών, από την Καλαμάτα και την περιοχή της, να μεταβούν στους προβλήτες του λιμένα Καλαμάτας για τον Αγιασμό των υδάτων, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.
Με σύμμαχο τον καιρό και με την παρουσία πλήθους κόσμου, για μια ακόμη χρονιά τελέστηκε η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας.
Μήνυμα Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου για το 2020
Ο εορτασμός των Θεοφανείων θα τελεσθεί και φέτος στην Παραλία Καλαμάτας, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.
Σελίδα 1 από 195

logofootermedia