Δήμος Καλαμάτας

Υπογράφηκε σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και την εταιρεία «ΕΥΕΡΓΟΣ» με νόμιμο εκπρόσωπο τον Πλέσια Αργύριο, σύμβαση για την μελέτη οριοθέτησης χειμάρρου του Νέδοντα Δ. Καλαμάτας και του ρέματος Αγίων Θεοδώρων στη Δημοτική Ενότητα…
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, με το νέο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ», καλωσόρισε τα νέα μέλη και ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική θητεία σε όλους.
Γονείς και παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας πρόκειται να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού| από τις 15 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019.
Πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Καλαμάτα η γιορτή τσικουδιάς με πλήθος κόσμου να διασκεδάζει και να χορεύει στο πάρκο σιδηροδρόμων.
Η Πρόεδρος και μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκαν χθές, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, το Δήμαρχο Καλαμάτας ενημερώνοντάς τον για τις δράσεις της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών.
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, μέλη του Συλλόγου Κυριών Καλαμάτας στο Δήμαρχο Καλαμάτας.
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019, οι Καλαματιανοί και οι επισκέπτες χειροκρότησαν θερμά τα μέλη των χορωδιών από την Ελλάδα και άλλες 15 χώρες, που μετέχουν στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών…
Τελετή Βραβεύσεων του 3ου Διεθνούς Διαγωνισμού & Φεστιβάλ Χορωδειών στην Καλαμάτα
Σύσκεψη για την προετοιμασία των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας κατά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, με τη συμμετοχή του Δημάρχου, αιρετών του Δήμου Καλαμάτας και υπηρεσιακών παραγόντων.
Την μελέτη ανακατασκευής του Διοικητηρίου στην Καλαμάτα θα εκπονήσει η ΤΕΜΕΣ, η εταιρεία που διαχειρίζεται την Costa Navarino.
Σελίδα 1 από 187

logofootermedia