Δήμος Καλαμάτας

Τιμητική διάκριση στον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο για την προσφορά και τη δράση του στο συνδικαλιστικό κίνημα, απονεμήθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022.
Μοναδικές ήταν οι μουσικές στιγμές που προσέφερε σε κατοίκους και επισκέπτες της Καλαμάτας, από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2022, ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας.
Πέντε μικρά προσφυγόπουλα ηλικίας 2-4 ετών μαζί με δύο μητέρες από τους πρόσφυγες που τις προηγούμενες ημέρες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Καλαμάτας, φιλοξενούνται προσωρινά στο Δημοτικό Υπνωτήριο.
Αναχώρησε σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, από την Καλαμάτα η αποστολή του Λόουελ των ΗΠΑ.
Με ένα πλήρες πρόγραμμα δράσεων που στόχο είχαν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών, τίμησε ο Δήμος Καλαμάτας τη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.
Ένας 42χρονος οδηγός έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του σε τροχαίο στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της Καλαμάτας.  
Με την επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης χθες, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, ολοκληρώθηκε η αδελφοποίηση της Καλαμάτας με την πόλη του Λόουελ των ΗΠΑ.
Συνελήφθησαν, χθες (23.9.2022) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) αλλοδαποί, ηλικίας από 21 έως 36 ετών, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Στο λιμάνι της Καλαμάτας αποβιβάστηκαν και φιλοξενούνται από χθες, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, συνολικά 92 μετανάστες εκ των οποίων 34 είναι παιδιά.
Η τελετή αδελφοποίησης της Καλαμάτας με το Λόουελ των ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00.
Σελίδα 1 από 430

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia