Εξιχνιάστηκε μία περίπτωση ληστείας στην Αργολίδα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση ληστείας σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπανγκλαντές, που είχε γίνει την 3.5.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 20 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι οι ανωτέρω, 3.5.2016 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από τον 28χρονο, προσωπικό έγγραφο, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλι με χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Επιπλέον, το ένα από τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο