Βρέθηκε ο 11χρονος Διονύσης από αστυνομικούς

Αίσιο τέλος στην υπόθεση που συγκίνησε το πανελλήνιο – Οι έρευνες για το 11χρονο αγόρι με το θλιμμένο βλέμμα είχαν επικεντρωθεί σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο

Σε περιοχή της Δυτικής Αττικής βρέθηκε, καλά στην υγεία του, ο 11χρονος Διονύσης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 29 Αυγούστου από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο μικρός Διονύσης μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Τμήμα Ανηλίκων, στη ΓΑΔΑ, από άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Τα τελευταία νέα ήθελαν τις έρευνες να επικεντρώνονται σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο, καθώς εκεί φερόταν να βρίσκεται το ζευγάρι που ευθύνεται για την εξαφάνιση του παιδιού.

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Τετάρτη το πρωί το protothema.gr με το θείο του 11χρονου παιδιού, κ. Οδυσσέα Τ., ο οποίος παραδέχτηκε ότι το παιδί το πήρε κρυφά η θεία του, που ζει στην Αθήνα, η αστυνομία προσανατολιζόταν τόσο στο συγγενικό περιβάλλον όσο και τους ανθρώπους που τον επισκέφθηκαν την τελευταία φορά στο νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του, το “Χαμόγελο του Παιδιού” έχει σημάνει Amber Alert, ενώ επί ποδός βρέθηκε και το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Να θυμίσουμε ότι το ανήλικο παιδί με το θλιμμένο βλέμμα είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς, του, ενώ μια θεία, στην οποία δόθηκε η κηδεμονία του από τις αρμόδιες αρχές, κρίθηκε ακατάλληλη.

Γι’ αυτό το λόγο ο μικρός Διονύσης ζούσε μαζί με τον παππού και τη γιαγιά σε μία αγροτική περιοχή στο χωριό Λευκοχώρι, στη Γαστούνη Ηλείας.

Πηγή: protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο