Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία
 
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Επιπλέον, το ένα κατηγορείται και για πλαστογραφία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές σ υνελήφθησαν χθες (11.8.2015) , στο Καλό Νερό Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 43 και 26 ετών, καθώς και ένας (1) 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Επιπλέον, ο 43χρονος κατηγορείται και για πλαστογραφία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, την 3.8.2015, στη Γιάλοβα και τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, διέρρηξαν δύο (2) οχήματα, από όπου αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, ενώ την 10.8.2015 στο Στόμιο Μεσσηνίας, αφαίρεσαν τσάντες από δύο (2) λουόμενες, που περιείχαν κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα από τα προαναφερόμενα κινητά τηλέφωνα και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επιπρόσθετα, ο 43χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς έγγραφο σχετικό με τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα, το οποίο όπως προέκυψε ήταν πλαστό και σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο