Accessibility Tools

  1. ΚΥΡΙΑ
  2. ΑΡΓΟΛΙΔΑ
  3. ΑΡΚΑΔΙΑ
  4. ΑΧΑΪΑ
  5. ΗΛΕΙΑ
  6. ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  7. ΛΑΚΩΝΙΑ
  8. ΜΕΣΣΗΝΙΑ

video webtv

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Τετάρτη 06-12, 22:00 | κατ.: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2024 συζητεί αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο 

Ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2024 αποτελούν το μοναδικό θέμα της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη...

Από τον νέο χρόνο η πληρωμή έργων του ΠΔΕ και του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συγκλήθηκε το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη. Κατά την σύσκεψη, με τη συμμετοχή των αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού και Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ απορ...

Τετάρτη 06-12-2023, 22:00 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Περιφερειάρχης Π. Νίκας, σύντομα υπογράφεται η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Μονής Καλτεζών

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της πανηγυρίζουσας σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, Μονής Αγίου Νικολάου, στις Καλτεζές, παρέστη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο περιφερειάρχης, σε συνάντηση που είχε μετά την θρησκευτική τελετή, με τον αρχιμανδρίτη Γερμανό Μίχο, προϊστάμενο της μονής, εξέ...

Τετάρτη 06-12-2023, 22:00 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

DEMO Business Days 2023

Τετάρτη 06-12, 09:58 | κατ.: Επιχειρήσεις

DEMO Business Days 2023

Για ακόμη μια χρονιά, η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, συμμετείχε στον ετήσιο θεσμό «Business Days 2023» που διοργανώνει επί σειρά ετών σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας...

Το App Store γεμίζει με εφαρμογές-μαϊμούδες

Οκτωβρίου 15, 2017
Τα τελευταία χρόνια τέτοια εποχή εκατοντάδες apps-απάτες εμφανίζονται στο App Store της Apple, με στόχο να εξαπατήσουν τους καταναλωτές των γιορτών.

Σύμφωνα με τους New York Times, συνήθως παραπέμπουν σε αμερικανικές αλυσίδες λιανεμπορίου όπως η Foot Locker ή η Dollar Tree, πολυκαταστήματα όπως τα Dillards και Nordstrom, ιντερνετικά καταστήματα όπως τα Zappos.com και Polyvore, ή οίκους πολυτελείας όπως οι Jimmy Choo, Christian Dior και Salvatore Ferragamo.

Οι περισσότερες από αυτές είναι εκνευριστικές, αλλά ακίνδυνες. Το μόνο που κάνουν είναι να εμφανίζουν συνεχώς pop-up διαφημίσεις. Αλλά είναι πολύ εύκολο να την πατήσει κανείς με εφαρμογές τέτοιου είδους, ειδικά όταν ζητούν στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ή ενθαρρύνουν τους χρήστες να κάνουν login μέσω facebook. Κάποιες από αυτές μπορούν να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να αποσπάσει πληροφορίες από το κινητό ή να το «κλειδώσει» μέχρι ο χρήστης να καταβάλλει ένα χρηματικό ποσό.

Οι περισσότερες προέρχονται από developers στην Κίνα και ξεγλίστρησαν από τον αρχικό έλεγχο της Apple σε όλες τις εφαρμογές που ζητούν είσοδο στο App Store. Η αμερικανική εταιρεία εδώ και χρόνια συνηθίζει να μπλοκάρει τα apps που χρησιμοποιούν πνευματική ιδιοκτησία άλλων εταιρειών, εξαπατούν ή βλάπτουν το χρήστη, πρακτική που δίνει στο App Store της ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με το πολύ πιο χαλαρό σε ζητήματα ελέγχου Google Play χρησιμοποιούν οι συσκευές Android.

Στην πράξη, ωστόσο, η Apple επικεντρώνεται περισσότερο στο κακόβουλο λογισμικό και αδυνατεί να ελέγξει σχολαστικά τις χιλιάδες εφαρμογές που κατατίθενται καθημερινά προς έγκριση, ως προς την εγκυρότητα των στοιχείων τους. Οι ίδιες οι θιγόμενες εταιρείες αναλαμβάνουν επομένως να παρακολουθούν τα πλαστά apps που χρησιμοποιούν την ονομασία τους.

Οι «πλαστογράφοι», ωστόσο, πάντα βρίσκουν τρόπους να περνούν τον έλεγχο. Σε μερικές περιπτώσεις αλλάζουν το περιεχόμενο της εφαρμογής μόλις την εγκρίνει η Apple. Άλλες φορές αλλάζουν τα στοιχεία τους και επανακαταθέτουν τις εφαρμογές αν απορριφθούν την πρώτη φορά. Παρακολουθούν μονίμως τις τάσεις και τη ζήτηση, και εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία. Στους 2-3 μήνες πριν τα Χριστούγεννα, την τιμητική τους έχουν εφαρμογές που σχετίζονται με τις online αγορές.
 

insider.gr

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia