Πήγαν να κλέψουν βενζίνη και έκαψαν μοτοσυκλέτα στην Πάτρα [video]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόπειρα κλοπής καυσίμων, που οδήγησε στην ολοκληρωτική καταστροφή μοτοσυκλέτας τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής που…

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ibOGmxFNZ4Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

ήταν σταθμευμένη σε πυλωτή πολυκατοικίας επί της οδού Μπενιζέλου Ρούφου στην Πάτρα, «δείχνουν» σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τα πρώτα στοιχεία που συλλέχθηκαν και εξετάστηκαν.

Την έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών και παρά το γεγονός πως τηρείται σιγή ιχθύος, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η αρχική εκτίμηση που έκανε λόγο για εμπρησμό, απομακρύνεται, δεδομένου πως ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του οχήματος, δεν έχει προσωπικές διαφορές.

Από την εκδήλωση της φωτιάς, της οποίας σύμφωνα με αυτήκοες μάρτυρες προηγήθηκε έκρηξηε υπέστη σοβαρές ζημιές και δεύτερη μοτοσυκλέτα που βρισκόταν σταθμευμένη στο σημείο.

Η άμεση επέμβαση των Πυροσβεστών, είχε ως αποτέλεσμα να μην επεκταθεί η πυρκαγιά στα σταθμευμένα οχήματα στο γκαράζ.

Το περιστατικό συνέβη στη 1.30 τα ξημερώματα, με τους ενοίκους να πετάγονται έντρομοι από την πολυκατοικία.

Όπως καταγγέλεται στο tempo24.gr, το τελευταίο διάστημα στην περιοχή τους έχουν καταγραφεί αρκετά συμβάντα παραβατικότητας, μεταξύ των οποίων και η ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου. Αυτό που ζητούν είναι αστυνόμευση με συνεχείς περιπολίες για την αποφυγή νεων συμβάντων, καθώς δηλώνουν ανασφαλείς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο