Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τις Απόκριες και οργανώνει ανοιχτό καλλιτεχνικό εργαστήρι κατασκευής αποκριάτικης μάσκας, για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (ώρες 12:30-14:00), στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.
ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Π.Ε Λακωνίας), του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης και του Δήμου Σπάρτης, διοργανώνουν για 2η φορά, στον Αστικό Ιστό της πόλης, τη σειρά αγώνων με την ονομασία: SPARTA CITY ULTRA
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με την ΟΕΕ ΑΠΛΕΣΟ του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, πραγματοποιεί το πρόγραμμα Ενημέρωσης & Πρόληψης Λεμφοιδήματος.
Αποκριάτικος χορός 7ου Δημοτικού σχολείου Αργους  την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.
Θεματική εκδήλωση με θέμα: Ελαιόλαδο: Ελλάδα - Ισπανία συναγωνιστές & όχι ανταγωνιστές
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ υποδέχονται τον Τελάλη της Αποκριάς. Καιρός να ξεφαντώσουμε, η αντίστροφη μέτρηση για το Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2023, ξεκινά την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, με το άνοιγμα που Τριωδίου.
Auditions για το τσίρκο του ΣΑΟΟ!
Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού Πρωτοβουλία Αλλαγής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στο κτίριο του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους.
Ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής (ΑΡ.Σ.Ο.Ε.), μετά από την τεράστια επιτυχία και απήχηση που είχε πέρυσι το "1ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης", διοργανώνει σε συνεργασία και πάλι με τον Δήμο Τριπόλεως το "2ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης" στις 11-12 Μαρτίου.
«Τον Φλεβάρη μη φυτέψεις ούτε να στεφανωθείς», αλλά στη Βαμβακού να ’ρθεις!
Σελίδα 1 από 116

logofootermedia