Μαρτίου 04, 2019

«Αναγένεσις στο δήμο Πύργου»: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση στελεχών - υποψηφίων και υποστηρικτών

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/3/2019 η πρώτη συγκέντρωση στελεχών - υποψηφίων και υποστηρικτών του συνδυασμού "Αναγένεσις στο δήμο Πύργου" στα νέα γραφεία (Αγ.Κυριακής 4-3ος όροφος).

Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

α) Η συνέχεια της προσπάθειας μας για μια μεγάλη αλλαγή στο Δήμο μας, σε όλα τα επίπεδα. Η επιτυχημένη πρώτη πενταετία μας (κατά γενική δημόσια ομολογία όλων), μας πρόσφερε την εμπειρία που χρειαζόμασταν και έδειξε στο κόσμο που δεν μας ήξερε ότι η αλλαγή πορείας και η αναγέννηση του τόπου είναι εφικτή με διαφορετικά μυαλά ,τρόπους και κυρίως θέληση και γενναιότητα.

β) Η ποιοτική αναβάθμιση του ψηφοδελτίου είναι πλέον εμφανής,εφόσον μεγάλες και ευρύτερες κοινωνικές ομάδες και άτομα, τάσσονται στο πλευρό μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για ένα παρόν και μέλλον που μας αξίζει. Αυτά που μας στερούν οι ίδιοι εδώ και μια 20ετία (τουλάχιστον), που εναλλάσσονται σε θέσεις σε Δήμο-Περιφέρεια κλπ. και με περίσσιο θράσος ξανά-ζητούν τη ψήφο σας.

γ) Η οργάνωση και η καθημερινή λειτουργία των γραφείων μας

δ) Η θέληση να στηρίξουμε τις κοινότητες μας στο να διαλέξουν ΜΟΝΕΣ τους πλέον άξιους για το τόπο τους .Θεωρούμε μη ηθικό να επιβάλλουμε ψηφοδέλτια με χρίσμα στις κοινότητες και δεσμευόμαστε για αυτό. Άραγε οι υπόλοιποι διεκδικητές θα δεσμευτούν ή θα προσπαθήσουν να σπείρουν τη διχόνοια στα χωριά μας, με όφελος λίγους ψήφους ακόμα;

ε) Κυρίαρχα θέματα μας θα είναι η ανάπτυξη σε τεχνολογία-γεωργία-παιδεία-υπηρεσίες κλπ, η πάταξη της ανεργίας (ειδικά των νέων και των γυναικών) με ρεαλιστικούς τρόπους, η επαναφορά της ασφάλειας στη καθημερινή μας ζωή, η προσέλκυση επενδύσεων για εισαγωγή χρήματος στο Δήμο, η αξιοκρατία, ο κοινωνικός Δήμος στη πράξη (και όχι στα ψεύτικα λόγια ) σε τρίτεκνους-πολύτεκνους-ΑΜΕΑ κλπ με ειδικά τιμολόγια(θέμα που τέθηκε πολλές φορές στη παρούσα δημοτική αρχή ΜΟΝΟ από εμάς-και όχι από κάποιον άλλο δημοτικό ή περιφερειακό σύμβουλο-και συνάντησε την άρνηση του Δήμαρχου).

στ) Τέλος τέθηκε και ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής και οι «κόκκινες» γραμμές μας σε θέματα συνεργασιών.

Θα σας ενημερώνουμε τακτικά με δελτία τύπου μέχρι τη συνολική παρουσίαση του συνδυασμού (οι εκλογές δεν είναι τσίρκο).

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 12:58

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr