Γιορτή φιλοξενίας για τους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων που θα αφιχθούν στο Κατάκολο

Ιουνίου 20, 2018
H Συμπολιτεία Ολυμπίας και ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας», συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που είχε αναλάβει ο Όμιλος από το 2010 για προβολή της ηλειακής φιλοξενίας αλλά και των ηλειακών προϊόντων, διοργανώνουν με τη συμμετοχή του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, μια μικρή γιορτή φιλοξενίας προς τιμή των τουριστών- επιβατών των κρουαζιεροπλοίων που θα αφιχθούν στο Κατάκολο την Πέμπτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου  2018, από τις 13.00 έως 15.00 στο χώρο μπροστά από το Λιμενικό Ταμείο. Τα κρουαζιερόπλοια που θα δέσουν στο Κατάκολο είναι το Costa Luminosa (με 2.816 τουρίστες), το Osterdam (με 1.848 τουρίστες) και Rapsody of the Seas (με 2.435 τουρίστες).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθούν ενημερωτικά -πληροφοριακά φυλλάδια. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν ταμπλώ με αφίσες από τα αξιοθέατα του νομού και σε ειδικό χώρο θα υπάρχουν πάγκοι-τραπέζια όπου εθελοντές και μέλη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής θα κερνάνε τους τουρίστες διάφορα εδέσματα και προϊόντα της περιοχής μας (λάδι, ελιές, τυριά, κρασιά, φρούτα κ.α.). Όπως ενημερώνουμε όλους τους συμμετέχοντες είναι μια γιορτή φιλοξενίας και δεν πουλάμε προϊόντα. Εάν κάποιος εκ των τουριστών επιθυμεί να αγοράσει, παραπέμπεται στα καταστήματα του Κατακόλου.

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου «Ο Φάρος» και την προσπάθεια αυτή συνδράμουν σύλλογοι, επιχειρήσεις φορείς και ιδιώτες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Σοφία Χίντζιου-Κοντογιάννη (6974455288) ή την κα Άννα Παπαϊωάννου-Γεωργακοπούλου (6947277814)).

Τελευταία τροποποίηση στις 20 Ιουνίου 2018 %15:%Ιουν

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia