Αναβλήθηκε η δίκη για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ανέβαλε για τις 6 Ιουνίου 2022 την δίκη για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Ο 61χρονος κατηγορούμενος που είχε καταδικαστεί σε δύο φορές ισόβια στον πρώτο βαθμό για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα, έλειπε από το δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από την αυτεπαγγέλτως διορισθείσα δικηγόρο του.

Το αίτημα της αναβολής υπέβαλε η Πολιτική Αγωγή γιατί δεν είχε αποδοθεί ο σχετικός φάκελος με την αστική πλευρά από τον ΔΣΑ και σύμφωνα με την συνήγορο της μητέρας και των αδελφών της 32χρονης στον φάκελο αυτό βρίσκονται σημαντικά στοιχεία της ποινικής δίκης και εντός του τριμήνου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της απόδοσης του φακέλου.

Μόλις δεκατέσσερις μαχαιριές είχε καταφέρει ο κατηγορούμενος στο θύμα που φέρεται να αντιστάθηκε στην αρπαγή της τσάντας της, όταν τον Οκτώβριο του 2017 βρισκόταν στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πάει σε μνήμα του φίλου της.

Ο κατηγορούμενος είχε πετάξει την τσάντα της κοντά στο σημείο ενώ το κινητό της το είχε πουλήσει στην Ομόνοια για 20 Ευρώ. Ο κατηγορούμενος άμεσα ομολόγησε την πράξη του ωστόσο, μετά ανέφερε ότι την σκότωσε με εντολή άλλων με σκοπό να την εξοντώσουν για φορολογικές υποθέσεις που χειριζόταν τότε, με αντίτιμο 30 χιλιάδες ευρώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο