Πύργος: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό ηλικιωμένου στις Καρούτες – Σώθηκε από θαύμα (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ελαφρύς – ευτυχώς – τραυματισμός ενός οδηγού ήταν ο απολογισμός του χθεσινού σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε στις Καρούτες.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έπεσε στο πρανές δίπλα στη γέφυρα του ποταμού Ενιπέα, με την εικόνα εκ πρώτης όψεως να είναι σοκαριστική.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου απεγκλωβίζοντας τον τραυματία τον οποίο οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Στη συνέχεια η Πυροσβεστική με δικά της μέσα ανέσυρε το όχημα από το σημείο που είχε καταλήξει και το παρέλαβε όχημα της οδικής βοήθειας.

Δείτε βίντεο:

patrisnews.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο