Σε καραντίνα το Νοσοκομείο Αμαλιάδας – 18 εργαζόμενοι σε προληπτική καραντίνα

Χειρουργήθηκε ασυμπτωματικός ασθενής με Covid-19. 

Σε καραντίνα, τουλάχιστον έως και την ερχόμενη Δευτέρα, έχουν μπει 18 εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και τραυματιοφορέας, καθώς και πλήρωμα του ΕΚΑΒ, οι οποίοι τη Δευτέρα ήρθαν σε επαφή με ασυμπτωματικό ασθενή, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με οξύ επεισόδιο κοίλης!

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο ασθενής χειρουργήθηκε και μετά την επέμβαση υπεβλήθη σε τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους είχαν έρθει τις προηγούμενες ώρες σε επαφή μαζί του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής, πριν εισαχθεί στο χειρουργείο στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου και συγκεκριμένα στην καρδιολογική κλινική για εξέταση, με τις πληροφορίες, επίσης, να «μιλούν» ότι το προσωπικό που ήρθε σε επαφή μαζί του είχε λάβει μέτρα προστασίας, λόγω του ότι εκεί λειτουργεί η μονάδα covid και άρα δεν απαιτήθηκε να μπουν και αυτοί σε προληπτική καραντίνα…

patrisnews.com

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο