Ιουλίου 01, 2020

Εργασίες αποψίλωσης δέντρων και αποκατάστασης περιμετρικής περίφραξης του Πιπίλειου στην είσοδο της πόλης επέβλεψε ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος (pics)

Τις προγραμματισμένες απο τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, εργασίες αποψίλωσης και κλαδέματος δέντρων αλλά και αποκατάστασης της περιμετρικής περίφραξης που είχε υποστεί ζημιές από κακοκαιρία του 2016 επέβλεψε ο Δήμαρχος Ζαχάρως-Φιγαλείας Κώστας Αλεξανδρόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Χρήστο Βλάχο και τον αρμόδιο εργολάβο.

Τα δέντρα δημιουργούσαν σοβαρό πρόβλημα στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στα τουριστικά αλλά και στα φορτηγά καθώς κάλυπταν σε πολύ χαμηλό ύψος το δεξί ρεύμα κυκλοφορίας και τα παράπονα ήταν αρκετά από τους οδηγούς και χειριστές.

Οι εργασίες λαμβάνουν χώρα στο Γήπεδο Μπάσκετ (Πιπίλειο) στην είσοδο της πόλης ενώ όσο αφορά το συγκεκριμένο χώρο ο Δήμαρχος ανέφερε πως θα γίνουν προσπάθειες βελτίωσης του χώρου με κοπή & απομάκρυνση των κλαδιών και δέντρων εντός αυτού, καθαρισμό του ρέματος που περνά μέσα και κάτω από αυτό κ.α. Υπάρχει επίσης σχεδιασμός για αξιοποίηση του υπάρχοντα χώρου με μεγάλο έργο που έχει προταθεί από δημότες και εξετάζεται από το δήμο.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται από τη Παρασκευή 26 Ιουνίου και οι εργασίες ανάπλασης του χώρου στη περιοχή Βαγένα για τη δημιουργία της νέας παιδικής χαράς, έργο το οποίο αναμένεται να επισκεφθεί άμεσα τις επόμενες μέρες και ο Δήμαρχος.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr